Per fer un tràmit a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) els dimarts a la tarda (a partir de les 13.00h) cal demanar cita prèvia. Demaneu-la a seu.palafrugell.cat/tramits/cita-previa o trucant al telèfon 972 613 100

Temps x Cures Palafrugell

En termini

Què és?

És un servei gratuït de canguratge per a infants de 0 a 12 anys, per part de professionals qualificats, que té lloc a diferents espais municipals de Palafrugell.

Aquest servei pretén facilitar que les famílies; mares, pares, tutors i tutores d'infants, puguin disposar de més temps personal, a la vegada que es garanteix una atenció de qualitat a l'infant.

Aquest projecte també promociona que les famílies puguin participar en activitats formatives, esportives, solidàries, lúdiques i/o culturals que es realitzin al municipi.

Quins serveis s'ofereixen?

Ludoteca a Can Genís: és un espai de canguratge situat a l'espai de Can Genís. Es realitza dos cops a la setmana, els dilluns i dimecres, de 17 a 19 h. Aquest servei funciona de setembre a juny en període escolar. Es pot utilitzar de forma periòdica o de forma puntual.

Taller de Català curs 2023-2024: és un servei de canguratge per als fills/es de persones usuàries que assisteixen al Taller de Català durant el curs 2023-2024. Els canguratge és itinerant i es realitza a les diferents escoles on es fa el taller. El servei funciona de setembre a juny, en el mateix període en que es realitza el taller.

Reunions escolars: és un servei destinat als infants de mares, pares o tutors/es que vulguin participar a les reunions escolars i necessitin canguratge per als seus fills/es. Aquest servei és itinerant i es desplaça a l'escola on es realitza la reunió.

Organització d'activitats: és un servei de canguratge destinat als fills/es de mares, pares o tutors/es que assisteixin a qualsevol activitat organitzada per una associació o entitat municipal (cursos, tallers, formacions, xerrades, jornades, actes festius i lúdics,...).

Qui ho pot demanar?

Les famílies empadronades al municipi de Palafrugell, amb infants que tinguin entre 0 i 12 anys, i que vulguin fer ús del servei de canguratge.

En el cas de les associacions o entitats que organitzin activitats i necessitin el servei de canguratge, són les persones representants d'aquestes entitats les que han de fer la sol·licitud del servei.

Com es fa?

La petició del servei es fa en línia, des d'aquesta mateixa pàgina, fent clic al botó del formulari corresponent.

En el cas de la Ludoteca i Organització d'activitats, cal fer la petició amb una antelació mínima de 7 dies.

En el cas de Reunions escolars i Tallers de català, cal fer la petició amb una antelació mínima de 2 dies.

No és realitzarà el servei de canguratge sense haver fet la reserva corresponent.

Hi ha algun límit per utilitzar el canguratge?

El nombre màxim d'hores que un infant pot utilitzar del servei de canguratge és de 10 hores al mes. En cas de necessitar més hores, es valorarà la situació de l'infant i la família. Cal posar-se en contacte amb el servei de Temps x Cures, per correu electrònic o per telèfon.

Per a més informació i ajuda amb el tràmit

  • Telèfon: 658 314 752
  • Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Quin cost té?

No té cap cost, és gratuït.

Observacions

Totes les reserves és confirmaran per correu electrònic o per telèfon.

En cas de necessitar ajuda o de tenir qualsevol dubte a l'hora de fer la petició del servei, podeu trucar al telèfon 658 314 752 o bé enviar un missatge al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i us donarem el suport necessari.

En el cas de la Ludoteca i el Taller de Català, un cop els infants arribats al servei, els familiars ompliran les autoritzacions pertinents.

Per a tots els serveis, l'infant ha d'arribar acompanyat i recollit al servei pel seu pare, mare, tutor o tutora legal.

En el cas de que l'infant hagi de menjar durant l'estona en que es fa ús del servei, cal que porti en una motxilla el menjar i l'aigua.

En el cas que hi hagi la probabilitat de que l'infant precisi un canvi de roba, cal portar roba de recanvi en una motxilla.

En el cas que l'infant tingui necessitats especials o algun grau acreditat de dependència o discapacitat, cal contactar prèviament amb el servei.

Com es fa la tramitació en línia?

1 Ompliu els camps del formulari en línia

2 Envieu el formulari

Darrera actualització

divendres, 08 març 2024 08:43

Teniu problemes a l'hora de fer un tràmit en línia? Consulteu les Preguntes més freqüents

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell Premi Administració Oberta 2022
Segell Premi Administració Oberta 2019
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons