Per fer un tràmit a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) els dimarts a la tarda (a partir de les 13.30h) cal demanar cita prèvia. Demaneu-la a seu.palafrugell.cat/tramits/cita-previa o trucant al telèfon 651 652 546

Espai de cures - Grups

En termini

Què és?

És un servei públic de canguratge d'infants, amb l'objectiu de facilitar l'assistència de les famílies a activitats grupals (reunions, formacions, participació en la comunitat, etc.) que facin els serveis municipals i entitats de Palafrugell.

Qui ho pot demanar?

Està dirigit a les famílies amb infants d'1 a 12 anys empadronades a Palafrugell i que vulguin assistir a les activitats grupals que facin els serveis municipals i entitats del municipi.

Com es fa?

El servei municipal o entitat promotora de l'activitat, ha d'enviar un correu electrònic a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. informant de l'activitat, l'horari i si disposa d'una sala annexa per l'espai de cures, amb una setmana d'antelació. Es confirmarà al servei o entitat la realització de l'espai de cures mitjançant un correu electrònic.

Les famílies hauran de tramitar en línia la sol·licitud de reserva amb 3 dies hàbils d'antelació (sense comptar el cap de setmana).

Es confirmarà al servei/entitat la realització de l'espai de cures mitjançant un missatge de correu electrònic.

El mínim d'infants per accedir al servei és de 5 i la capacitat màxima és de 20 places. Es farà valoració concreta en els casos d'afluència inferior o superior.

Quan es fa?

L'espai de cura Grups pot tenir caràcter puntual, fix o intensiu, en funció del tipus d'activitats que faci el servei o entitat del municipi.

On es fa?

En un espai pròxim a on es faci l'activitat dirigida a les famílies.

Quan pot durar?

Entre 1 i 3 hores. Es farà valoració concreta en els casos d'activitats que tinguin una durada superior a les establertes.

Quin cost té?

No té cap cost, és gratuït.

Per a més informació i ajuda amb el tràmit:

  • Telèfon: 658 314 752
  • Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Observacions

Un cop a l'espai de cura Grups, les famílies hauran d'omplir un breu full d'inscripció amb les dades familiars, de l'infant i les autoritzacions pertinents.

L'infant ha de ser acompanyat i recollit del servei per la persona tutora legal, pare o mare o en qui delegui per escrit.

És recomanable que els pares i mares portin el material necessari per a la cura de l'infant (roba de recanvi, etc.). En cas que hagin de menjar durant l'estona que fan ús del servei, cal que cada infant porti una motxilla amb el menjar i aigua.

En cas d'infants amb necessitats educatives especials o amb grau de dependència acreditat, cal contactar prèviament amb el servei.

La informació que us donem té únicament caràcter orientatiu. Així doncs, no modifica ni substitueix les disposicions normatives que regulen els diferents procediments administratius, per tant, no pot originar drets o obligacions que no estiguin previstos per la legislació.

Com es fa la tramitació en línia?

1 Ompliu els camps del formulari en línia

2 Envieu el formulari

Tramitació en línia

Darrera actualització

dimecres, 14 setembre 2022 09:23

Teniu problemes a l'hora de fer un tràmit en línia? Consulteu les Preguntes més freqüents

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Consorci per a la gestió dels edificis del Centre Fraternal i del Cercle Mercantil
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell Premi Administració Oberta 2019
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons