Preinscripció de carrosses i comparses al Carroussel Costa Brava

Fora de termini

Avís important: S'han suspès les Festes de Primavera i el Carroussel Costa Brava degut a l'actual situació provocada pel Covid-19, i per tant, no es poden fer preinscripcions.

Què és?

És el tràmit que cal realitzar quan una colla vol participar en el Carroussel Costa Brava de Palafrugell, i que enguany, en la seva 58a edició, havia de tenir lloc el diumenge 31 de maig de 2020, però que degut a la crisi sanitària com a conseqüència del coronavirus, ha estat suspès.

Qui ho pot demanar?

La persona que sigui representant de la colla.

Com es fa?

El tràmit es pot fer presencialment (només en el cas de les persones físiques) o bé en línia des d'aquesta mateixa pàgina. En ambdós casos cal presentar el model de preinscripció degudament omplert.

En el formulari de preinscripció cal indicar les dades de les persones conductores. En el cas de les carrosses no inèdites, cal indicar les dades de la persona que formarà part del jurat (que haurà d'estar disponible durant tot el dia).

A més del model de preinscripció degudament omplert, caldrà presentar la documentació següent:

  • Fotografia o esbós del projecte
  • Còpia de la pòlissa d’assegurança de responsabilitat civil
  • Còpia de la pòlissa d’assegurança dels vehicles (si escau)
  • Còpies dels rebuts de pagament de les assegurances
  • Còpies dels permisos de conduir dels primers conductors/es i dels conductors/es suplents (si escau)
  • Model de sol·licitud de transferència bancària per a pagaments
  • Altra documentació que creieu necessària

Qui té l'obligació de tramitar en línia?

Les persones jurídiques (societats, associacions, etc.) i també les persones que exerceixin una activitat professional que requereixi col·legiació obligatòria (advocats, procuradors, enginyers tècnics, arquitectes, metges, etc.) estan obligades a relacionar-se amb l'Ajuntament a través de mitjans electrònics per a la realització de qualsevol tràmit.

On es fa presencialment?

Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC)

Avinguda de Josep Pla, 5
17200 Palafrugell

Horari

Dilluns, dimecres i divendres, de 08.30 a 13.30 h
Dimarts i dijous, de 08.30 a 18.00 h (excepte Setmana Santa, juliol, agost i Nadal, que serà fins a les 13.30 h)
  • 972 613 100

Quan es fa?

S'han suspès les Festes de Primavera i el Carroussel Costa Brava degut a l'actual situació provocada pel Covid-19, i per tant, no es poden fer preinscripcions.

Quin cost té?

El tràmit és gratuït.

Temps de tramitació

L'organització del Carroussel, després d'estudiar el projecte presentat, decidirà si és possible la participació de la carrossa o comparsa al Carroussel i la seva decisió serà inapel·lable.

El termini màxim per resoldre una sol·licitud, si en el seu procediment no s'indica el contrari, és de tres mesos a comptar des de la data de presentació de la mateixa.

Observacions

La informació que us donem té únicament caràcter orientatiu. Així doncs, no modifica ni substitueix les disposicions normatives que regulen els diferents procediments administratius, per tant, no pot originar drets o obligacions que no estiguin previstos per la legislació.

Com es fa la tramitació en línia?

1 Ompliu el model de preinscripció i el deseu al vostre ordinador

2 Si heu d'adjuntar altres documents, el format obligatori és PDF

3 Accediu a la tramitació en línia (necessitareu un certificat digital com l'idCAT, l'idCAT Mòbil, el DNI electrònic...)

4 Ompliu i envieu el formulari en línia i hi adjunteu el model de preinscripció que heu desat anteriorment i també la resta de documents

5 Si heu d'adjuntar documents més grans de 10 Mb, podeu fer-ho mitjançant l'enllaç que trobareu més avall. En primer lloc cal haver tramitat la preinscripció en línia

Tramitació en línia

Heu de presentar documents grans?

Presentació de documents de més de 10 Mb

Darrera actualització

dilluns, 06 abril 2020 08:27