Ajuts a entitats esportives per a la participació en activitats esportives federades

Es poden presentar les sol·licituds fins al 22 de juliol

L'Ajuntament de Palafrugell ha obert un programa d'ajuts destinats a les entitats esportives del municipi que participin o hagin participat en activitats esportives federades durant la temporada 2018-2019 o durant el transcurs de l'any 2019.

Es consideren despeses subvencionables aquelles que responguin de manera inequívoca a la naturalesa de l'activitat subvencionada i s'hagin realitzat entre el mes d'agost de 2018 i el mes de juliol de 2019 (ambdós inclosos), per aquelles entitats que la seva temporada esportiva és interanual. Per les entitats que la temporada esportiva es realitza durant l'any natural, les despeses subvencionables seran les que corresponguin entre el mes de gener i el mes de desembre de l'any 2019.

Els ajuts els poden demanar aquelles entitats esportives locals que estiguin inscrites en el Registre Municipal d'Associacions de l'Ajuntament de Palafrugell. El finançament màxim de l'activitat serà de fins a un 70% de les despeses. L'import total que l'Ajuntament destinarà a aquests ajuts és de 45.000 euros.

La presentació de les sol·licituds s'haurà de fer de manera telemàtica des del tràmit específic que es troba a la Seu electrònica de l'Ajuntament (https://seu.palafrugell.cat/tramits/ajuts-i-subvencions/ajuts-a-entitats-esportives-per-a-la-participacio-en-activitats-esportives-federades), presentant el model normalitzat que hi ha a la mateixa pàgina. Allà també es podran consultar les bases de la convocatòria i la informació sobre la documentació que cal enviar juntament amb la sol·licitud.

El termini per presentar les sol·licituds és des del 21 de juny fins al 22 de juliol de 2019, ambdós inclosos. La data màxima per tal de poder presentar els justificants de la subvencions que siguin atorgades, serà el dia 30 de desembre de 2019.

Data de publicació

dimecres, 26 juny 2019

Darrera modificació

dimecres, 26 juny 2019 14:03

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Consorci per a la gestió dels edificis del Centre Fraternal i del Cercle Mercantil
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons